Upplev Stockholm med luftballong

air balloon

Ett fantastiskt sätt att uppleva Stockholm på, det är från ovan! Det kan du göra genom att boka ballongflyg Stockholm. Att komma upp i luften och se staden ovanifrån, det är en unik upplevelse du sent ska glömma. Om du är intresserad av att göra en luftballongsflygning, så kan du boka det på DreamBallon. Du kan köpa en ballongtur till dig själv, eller köpa det som en slags upplevelsepresent till någon du tycker om. Att sväva, i stort sett ljudlöst, långt uppe, det är en härlig känsla. Du får en enastående utsikt och upplevelse.

Om du bokar ballongflyg Stockholm med DreamBallon, räkna med minst 4 timmar, varav själva flygningen tar cirka 1 timme. Höjden som ni flyger på är cirka 500 till 700 meter upp, men även lägre höjder för att du ska kunna få fina naturupplevser. Klä dig gärna bekvämt, med bra skor och kläder. Ta gärna med dig en kamera med, så att du kan föreviga din tur!

Hur fungerar en ballongflygning i Stockholm?

När du bokar så får du en tid och plats. Man flyger alltid på morgonen, strax efter soluppgången, eller eftermiddagen strax innan solnedgången. På plats får du och resten som ska följa med instruktioner kring allt som ska hända. Även hur uppackning och uppsättning går till samt säkerhetsinformation. Sedan är det dags att kliva i korgen! Inom ett par minuter kommer du att vara ovan mark och snart har du en fantastisk utsikt över Stockholm. Flygningens längd och riktning beror på vinden och vädret. Oftast är turen på en timme, så att du hinner se hela Stockholm, i 360 grader. Efter att denna timme gått, så är det dags för landning. Den sker på lämplig plats. Se till att ha någon som kan hämta upp dig!

Ge ballongflygning i gåva

Att ge någon en ballongflygning i gåva eller present, det är ofta mycket uppskattat. Det är ju en upplevelse att minnas för livet. Sedan är det något som de allra flesta kan göra och följa med på, oavsett ålder. Att fira en födelsedag i luften är inte fel, så väl som bröllopsdagen. Eller varför inte ta med dig din partner upp och fria! Romantiskt så att det förslår!

Det går även att boka ballongflygning för en hel grupp. Kanske ni är ett gäng vänner som vill göra något unikt och kul tillsammans? Då passar det ju perfekt att satsa på flyga luftballong. Det passar även bra att ha som event med arbetskamraterna, eller med föreningsgänget.

En unik upplevelse

Om du känner att du vill uppleva något alldeles fantastiskt och unikt, så satsa på att ta en ballongtur över just din stad. Det finns ballongflyg Stockholm, så väl som det går att boka in ballongflygningar på andra platser i Sverige. Varför inte ta och ge dig själv detta som en bra present, eller ta med dig din käresta på en romantisk tur uppe i luften. Ballongflygning är något som du kommer älska och säkert vilja göra om flera gånger till!